KURUMSAL
TARİHÇE
VİZYON & MİSYON
HİZMET BÖLGELERİMİZ
HİZMETLER
YEMEK
GALERİ
ŞİFA'DAN
İNSAN KAYNAKLARI
İLETİŞİM
Teklif Alın
KURUMSAL
TARİHÇE
VİZYON & MİSYON
HİZMET BÖLGELERİMİZ
HİZMETLER
YEMEK
GALERİ
ŞİFA'DAN
İNSAN KAYNAKLARI
İLETİŞİM
TR
EN
TEKLİF ALIN
HAFTANIN YEMEĞİ
Malzeme
Kuzu Eti
Mısırözü Yağı
Tuz
Kekik
Arpacık Soğanı
Dereotu
Yeşil Soğan
Karabiber
Adet
500 gr. ( kuşbaşı )
1 Çorba kaşığı
1 Çay kaşığı
1 Çay kaşığı
130 gr
1 demet
200 gr ( doğranmış )
1 Çay kaşığı
Kalori
1235
135
-
3
49
35
76
6
Nasıl Yapılır ?
Yağı bir tencereye koyup kızdırın. Etleri ilave edip kavurun. Arpacık soğanları ilave ederek ara sıra karıştırıp ateşte pişirin. Tuzunu ve biberini atın. Yeşil soğan, kekik koyun. Dereotu ile servis yapın.
Sektörel Bilgiler ve Terimler
Sertifikalarımız
Belgelerimiz
Hijyen
Makine / Ekipman
Soğuk Zincir
Haftanın Yemeği